Excel tanfolyamok nemcsak Budapestről

Az MS Excel az egyik legismertebb táblázatkezelő program, amit a Microsoft vállalatcsoport fejleszt és a Microsoft Office irodai alkalmazáscsomag része. Népszerűsége már hosszú évek óta töretlen, de ez nem is csoda. Hiszen alkalmazásával rengeteg munkafeladat megoldható és leegyszerűsíthető. Persze ennek használatát is ki kell ismerni, amiben egy Excel tanfolyam sokat segít.

Online Excel tanfolyam

Az online tér manapság már az oktatásban sem kikerülhető. Sajnos vagy nem sajnos errefelé tart a világ. Ehhez alkalmazkodott az Excel Neked csapata is, akik online Excel tanfolyamok keretében adják át az elméleti és főleg gyakorlati tudásukat a táblázatkezelő programról. Elmondásuk alapján:

„Videós kurzusainkban lépésről-lépésre mutatjuk be a program funkcióit. Oktatóink mindenki számára érthető módon magyarázzák el az Excel tananyagot. A videókhoz tartozó gyakorló feladatok segítségével pedig Te is begyakorolhatod az adott funkció használatát, hogy tényleg magabiztos tudásra tegyél szert.” Excelneked.hu

Vállalati Excel tanfolyam

A magánszemélyek számára tartott oktatás mellett, az Excel Neked csapata azokra is gondolt, akik vállalati közegben szeretnének tanulni, akár egy belső szakmai képzés keretében. Mivel a képzett munkaerő manapság is nagyon fontos. Hogy valaki magabiztosan eligazodjon a számítógépes munkában, a különböző adatok között, a Microsoft programok ismerete elengedhetetlen. Ezért is hiánypótló az Excellence.hu tevékenysége.

Ezt a platformot az Excel neked csapata kifejezetten a vállalati Excel tanfolyamok miatt hozta létre. Legyen most bármilyen szinten munkatársaid Excel tudása, ők tudnak számotokra megfelelő Excel képzést biztosítani a fejlődéshez. Náluk megtalálod a teljesen kezdőknek és a profiknak szóló tanfolyamokat egyaránt. 

Egy vállalati Excel tanfolyam keretén belül akár a profi Excel tudásig is eljuthatnak munkatársaid. Ez pedig az egész cég számára kifizetődő lesz.

Excel könyv (E-book)

Az Excel Neked csapata egy Excel könyvet, e-bookot is összeállított, “amelyből a kezdő szinttől egészen a haladó szintig el tudsz jutni. Három szintet tartalmaz. Mind a három szinthez tartozik egy letölthető Excel fájl, amelyből saját magad is be tudod gyakorolni a leírtakat! Ezt egyszer kell megvenned, utána bármikor előveheted, átismételheted, gyakorolhatod.”

Excel Neked info és elérhetőség: