Feladataink közé tartozik a klímakészülékek beszerelése, karbantartása és javítása Pest megyében és az ország összes régiójában. A sok éves tapasztalatunk és szakembereink a garancia arra, hogy Ön garantáltan azt fogja kapni, amire valójában szüksége van.

Fontos tudni, hogy amennyiben a klíma beszerelése szakszerűen történik meg, későbbiekben nem lesz további gond a készülékkel ebből a szempontból. Amennyiben viszont nem a megfelelő szakember végzi el a klíma beszerelését, hónapok alatt tönkremehet a készülék, így fontos, hogy megfelelő szakembert válasszunk erre a feladatra!

Ha Ön nem tudja, milyen klímára lenne szükség az otthonában, keressen fel minket bátran, és segítsünk kiválasztani azt a légkondicionálót, amelyik az Ön elvárásának leginkább megfelel.

Nálunk nem kell számolni rejtett költségekkel. A megbeszélt fix árhoz tartjuk magunkat akkor is, ha a klíma beszerelése több időt venne igénybe.

Szakembereink segítenek Önnek kiválasztani azt a legkomfortosabb megoldást, amellyel lehetőség van a legesztétikusabb klíma beszerelésére.

 

Melyek a leghatékonyabb klímaberendezések?

 

A Split klímaberendezések egy kültéri és egy beltéri egységből állnak, amelyet rézcsövekkel és elektromos kábelekkel kötnek össze. 

Az oldalfali split klíma hatalmas előnye, hogy kiválóan fűt az átmeneti időszakban, ráadásul nagyon halk készülékek ezek. Ideális választás lakásba vagy irodába.

Az inverteres split klímák a legmodernebb berendezések, emellett képesek 20,50 vagy 100%-on üzemelni, ami által 30%-os megtakarítás érhető el. Úgy, mint az oldalfali split klímák, ezek is alacsony zajszinttel rendelkeznek, ami által lakások és irodák hűtésére tökéletes választás.

A multi split klímák egy kültéri és több beltéri egységgel rendelkeznek. Ilyen például a Dual Split vagy a HRV inverteres multi-split rendszere.

 

Ha Ön nem biztos abban, melyik a legmegfelelőbb klímaberendezés otthonába, keressen fel minket bátran, és kollégáink mindenben az Ön segítségére lesznek!