Az elromlott klímák esetén azonnali megoldás szükséges, főként, ha a legnagyobb kánikulában történik. Ebben szeretnénk Önnek segíteni, hiszen hosszú évek óta jártasak vagyunk a szakmában, így garantált a szakszerű munkavégzés Budapesten is. Minőségi alkatrészekkel és szerszámokkal dolgozunk, így a szakemberek gyorsan megjavítják az Ön légkondicionálóját. 

 

Mitől hibásodhat meg egy klíma?

A legtöbb esetben azt tapasztalhatjuk, hogy a helytelen használat vezet a klímák meghibásodásához. Az elhanyagolt berendezés hamar tönkre mehet, így elég akár pár karbantartást kihagyni, és a klímánk máris meghibásodhat. Ha esetleg mégsem megy tönkre a készülék, de a karbantartás hiánya miatt bizony különböző betegségekkel is számolhatunk. Ez annak köszönhető, hogy a készülékben ez idő alatt a különböző baktériumok megtelepednek.

 

Miből áll egy klíma javítás?

Ezt természetesen sok tényező befolyásolja, így ezt csak általánosságban lehet leírni. A legfontosabb, hogy keressen fel egy szakembert, és mondja el a tapasztalatait a klímával kapcsolatban. Ilyenkor természetesen a szakemberek is csak annyira számítanak, hogy legalább annyit mondjunk el nekik, hogy nem kapcsol be, esetleg zúg a készülék, vagy fura szagokat áraszt.

Miután az időpont is meg lett beszélve, a szakemberek felmérik személyesen a problémát. Lehet akár probléma a beltéri vagy kültéri egységgel, de előfordulhat, hogy mindkettővel egyszerre. A klíma javítás ideje mindig attól függ, mekkora is a probléma az adott berendezéssel.

 

Bármilyen klímát meg lehet javítani?

Ha a klímakészülékünk már nagyon rossz állapotban van, esetleg már bő 10 éve fel van szerelve a lakásunkba, akkor célszerű inkább egy új klímakészülék vásárlásán elgondolkozni. Talán  azért is, mert a régi készülékek nem igazán energiatakarékosak, és a sokszori javításuk többe kerülhet, mint egy új, energiatakarékos klímáé. 

Természetesen mindent megteszünk annak érdekében, hogy az Ön felszerelt klímáját megjavítsuk, de adódnak olyan helyzetek, amit már sajnos mi sem tudunk megjavítani.

 

Hogyan kerüljem el a klíma meghibásodását?

A szakszerű használat elengedhetetlen ahhoz, hogy készülékünk hosszú évekig problémamentesen működjön. Érdemes évente kétszer karbantartani, hiszen nem csak a készülék jó állapotát segít megőrizni, hanem a betegségektől is megóv minket, hiszen a szennyezett klímakészülékektől akár tüdőgyulladást is kaphatunk.

Ha klíma javításra van szüksége rövid időn belül hívjon minket bátran! Budapest összes kerületébe kiszállunk természetesen felár nélkül. Pontosan érkezünk, szakembereink rövid időn belül megjavítják az Ön készülékét. Keressen fel minket bátran.